? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 26, 2014

luangkan masa...


 27 Januari 2014, Salam... hujung minggu yang lalu bersama putra sulungku bersama2 menghabiskan masa di taman permainan... rasernyer agak lame jugak tak update citer2 perihal kehidupan, terdetik di hati nak post kan satu citer nak kongsikan bersama2 kengkawan yang sudi menziarah di laman blog yang tak seberaper nih... kebiasaannya di hujung minggu adakalanya takde program yang penting aku akan abiskan mase yang ade bersame putraku, yang best nyer harituh lepas anta sygku ke tempat kerja putraku dah set awal2 lagik ngan aku nak ke taman katenyer nak main bola ngan abah heee... semangat nampak dia bila ari cuti jerk nak ke taman, hati pun rase sonok jugak tgk wajah ceria seorang anak yang memerlukan kasih sayang... terdetik jugak dihati, berapa mase yg aku luangkan tuk dia selama nih dengan kesibukan mencari rezeki tak kira di pejabat mahupun diluar waktu bekerja... bile tgk semua gamba2 yang aku entrikan nih terase sebak pulak mane taknyer kadang2 terpikir nak carik mase yang sesuai untuk bersama keluarga yang tersayang... ape yang dapat aku luahkan di sinih aku sayang putraku, moga menjadi seorang anak yang beriman yang solehah yang berguna untuk agama, bangsa dan negara amin...







































0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails