? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

April 2, 2013

pre wedding with 3 couples...


 03 April 2013, Salam... jadual harian aku kembali sibuk hmmmm, mase nih kenela pandai aku membahagikan mase tak kire mase bekerje, mase bersame keluarga, mase bersukan dan mase tuk menyiapkan gamba2 pelanggan aniesphotography... alhamdulillah aku baru jerk selesai menyiapkan gamba2 3 pasangan untuk sessi pre wedding... dan kesemua gamba2 nih telah diambil pada awal bulan januari dan febuari yang lalu... ketiga3 pasangan nih jugak baru jerk selesai majlis perkahwinan masing2 pada 23 & 24 Mac 2013... dan mase ni memang kire bz sangat dan segala atur program untuk kesemua pelanggan aniesphotography telah pun berjaya diatur dan diselesaikan dari mula majlis hingga ke akhir... sekarang mase tuk memilih gamba2 yang cantik dan sesuai untuk diabadikan dalam album dan story book yang bakal dibuat dalam beberaper hari nih... sekali lagi terima kasih diucapkan buat 3 pasangan ini kerana memilih aniesphotography sebagai jurugambar perkahwinan anda... untuk kengkawan yang berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan pakej boleh lah layari di http://aniesphotography-mightymie.blogspot.com
















0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails