? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

March 26, 2013

10 tahun dah tinggal mende nih aihhh...






26 Mac 2013, Salam... nampaknya ari nih aku berkesempatan mengentrikan citer yang terbaru walaupun citer nih dah berlaku pada awal bulan Mac yang lalu... kali nih citer pasal lukisan lak heee, citernyer bermula camnih kirenyer aku de lah dapat satu surat panggilan tuk menduduki satu peperiksaan dalam perkhidmatan awam... dan surat tuh datang awal 2 minggu dengan tarikh peperiksaan akan berlangsung pada 06 Mac 2013... bile dapat jerk surat tuh memang org kate excited la mane taknyer aku memang dah lame tunggu nak mencuba pulak bidang yang dah lame aku minat nih semenjak dari sekolah lagik... 

Peperiksaan Perkhimatan Awam bagi Pereka Gred B27... yahh tgk pade tajuk panggilan pun dah excited lum masuk exam lagik tapi dah seronok sgt haihhh... bayangkan dah beberaper kali aku memohon dan tahun nih baru aku dapat menduduki peperiksaan ini... mungkin jawatan camnih dalam perkhidmatan awam taklah meluas berbanding dengan jawatan yang lain ketika nih... apepun mase tuh kire bersyukurla dapat gak aku masuk exam nih... bile dah dapat pegi exam mulalah pikir nak beli warna dan peralatan untuk melukis pas tuh pikir lak leh ker aku melukis lagik, dah la selama 10 tahun aku tinggalkan mende2 nih dan lebih byk gunakan komputer huh memang mencabarkan huhuhuh... pas dah beli semua peralatan untuk exam, ade satu malam tuh aku cube2 lah buatkan satu lukisan berbentuk permandangan... akhirnya hasil lukisan aku menjadik, tapi tak habis sepenuhnyer lah sekerat jerk... bile tgk balik gamba yang aku hasilkan nih rase nak senyum pun ade, kire dapat gak aku hasilkan satu bentuk pokok ngan warna mengikut tone... hahaha dari situ boleh aku nampak bakat tuh masih ade dalam diri aku walaupun tak abiskan dengan sepenuhnya...


Hari yang dinanti telah tiba, alhamdulillah aku berjaya menyelesaikan kesemua kertas2 peperiksaan yang diberi untuk dijawab... keputusan jugak diberitahu lebih awal melalui email yang diberikan... tapi keputusan tidak menyebelahi aku mungkin rezeki aku bukan di bidang nih, walau bagaimanapun aku tetap bersyukur dengan pekerjaan aku sekarang nih...

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails