? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 7, 2012

corgan & members are back...

video

- the everlasting gaze -


08 Oktober 2012, Salam...  hari nih hari isnin cuace kat luar lak mendung jerk... dalam ofis lak lagik la mendung ngan ditambah lagik sejuk ngan adenyer aircond hee... tau2 je ler bile ari isnin mata pun mule la stim tahap gaban ngantuk hoiii... yahh sambil siapkan kerje2 nih sambil nih jugak aku updatekan citer2 dan topik2 dalam ruangan "change's" nih... ari nih aku entrykan citer pasal dunia hiburan lak... ini bukan kali pertama aku entrykan pasal hiburan terutama pasal dunia kumpulan muzik atau band's... 

Bercakap pasal muzik yang bergenrekan  alternatif rock yang suatu ketika dahulu popular dengan lagu Zero, 1979 dan Tonight, Tonight... kumpulan yang berasal dari Chicago, Illinois yang ditubuhkan sekitar tahun 1988... kumpulan yang diberi nama Smashing Pumpkins memang tidak asing lagi di dalam dunia muzik dan mempunyai pengikut yang tersendiri dengan idea dan alunan muzik tersendiri menjadi identiti mereka sehingga kini dapat bertahan... terkini setelah beberaper tahun menyepi dengan ahli kumpulan silih berganti, Smashing Pumpkins yang diketuai Billy Corgan akhirnya telah mengeluarkan album terbaru berjudul Ocenia pada pertengahan tahun ini... masih mengekalkan muzik irama tersendiri dengan suara lunak menjadi trademark kumpulan ini... yahh pada kengkawan yang kenal dan follow band nih mungkin dah memiliki album baru depa nih hee... aku pun dah ada jugak siap buat koleksi lagik, smashing pumpkins merupakan antara band asing yang aku suka heh...




 - jun 19, 2012 Oceania -



 - may 28, 1991 Gish -



 - july 27, 1993 Siamese Dream -



 - oktober 24, 1995 Mellon Collie and the Infinite Sadness -



 - jun 2, 1998 Adore -



 - february 29, 2000 Machina/The Machines of God -



 - september 5, 2000 Machina II/The Friends & Enemies of Modern Music -



 - julai 6, 2007 Zeitgeist -



 - disember 7, 2009 Teargarden by Kaleidyscope -

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails