? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 25, 2012

amin ke taska...


25 September 2012, Salam... aha citer hari nih pasal anak teruna aku sorang nih... citer berlaku pade pertengahan bulan ramadhan yang lalu, satu hari selepas habis keje macam biasa pukul 5.00 petang balik terus ambik amin di umah pengasuh... sampai je kat umah pengasuh si akak yang menjaga amin nih terus cakap dia dah taknak jaga amin dah... pe lagik berdebar2 hati aku masa tuh pe yang anak aku dah buat nih sampai akak nih dah tak mau jaga anak aku hmmm... alasan akak nih tak moh jage sebab anak aku nih aktif dia dah tak larat aduhai ingat pe lakan sebab tu je ker... tapi takpela nak tak nak kene gak terima orang dah tak nak jage amin, terima kasih byk2 lah sebab jage amin dari baby sampai la dia berusia 4 tahun... kelam kabut gak hari tuh mane taknyer memikirkan sape lak nak jage amin nih ngan aku lak same ibu berkerja, akak tu lak takde la nak cakap sampai hari last bile tak nak jage haihh fening aku... last2 nak dijadikan citer ibu mencadangkan hantar jerk amin kat taska... emm yahh tul gak kan dapat lah die belajar dan ade gak kawan...alhamdulillah amin sekarang dah boleh menyesuaikan diri di tempat yang baru dengan suasana yang baru dan dapat kawan heee.. mule2 memang susah gak maklumlah siap nak kene pujuk sebabkan taknak pegi taska... cam2 alasan dia beri heee...










0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails