? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

July 29, 2012

sabah aku datang (ct.5)...


30 Julai 2012, Salam... masih citer2 di sabah bersambung kembali... tempoh berada di sana smakin sampai ke penghujungnya... pada hari sabtu 07 Julai 2012, kira kesemua acara sukan sudahpun selesai cuma katanya tinggal sukan bolasepak akhir yang akan berlangsung di Stadium Likas pada sebelah malam... pagi itu aku bersama team olahraga plan pada mulanya nak ke Kundasang dan seterusnya ke kaki Gunung Kinabalu, tapi hasrat nak kesana tak kesampaian transport kenderaan sewa telah pun ditempah awal2 lagik... kata orang takde la rezeki nak kesana, tapi aku dah pi sana camne tuh shhhh tau kat diaorg mau kene fire jerk heee... ok plan kedua bersama2 naik bas yang disediakan tuk atlit ke bandar Kota Kinabalu dan seterusnya ke Pulau Mamutik dan Pulau Sapi... ok sampai di jeti disitu kami ke kaunter2 yang menyediakan perkhidmatan bot untuk ke pulau, tambang bagi seorang ke 2 pulau dalam RM35 kalau tak silap semua team olahraga yang join mase termasuk aku ade dalam 14 orang semuanya... alhamdulillah kami semua dapat menaiki bot terus ke Pulau Mamutik dahulu dan selepas itu ke Pulau Sapi... perjalanan ke Pulau Mamutik dalam 20 hingga 25 minit untuk sampai... ok tunggu citer dan gamba2 entry dari aku lagik yahh sambung huuu...











0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails