? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

July 25, 2012

sabah aku datang (ct.3)...




25 Julai 2012, Salam... bersambung lagi dari Borneo... yahh hari yang berikutnya selepas selesai dengan mengambil bahagian acara sukan so hari ketiga 05 Julai 2012 tidak ada lagi acara yang diambil walaupun ade lagi acara2 yang dijalankan, kebetulan aku berkongsi bilik dengan rakan sekerja dan depa pun kebetulan abis awal kira kalah la tuh heee satu hari gak sukan depa... jadik hari tu siap2 plan nak jenjalan lah tak moh pikir pasal apa yang dah jadik, masing2 muka frust tuh dah nampak tapi takmoh dibawak lebih2 jadi tuk ubati hati yang duka so kami plan nak ke kundasang... pasai transport pulak nak kesana yahh kebetulan gak hee sorang rakan bilik nih ade member duk sabah so pe lagik roger2 la pinjam pas tuh masing hulur duit tuk minyak jerk yup jalan terus jangan toleh2 dah yahhh...






Perjalanan bermula ke bandar Kota Kinabalu terlebih dahulu tuk ke venue Sepak Takraw kire mase tuh kabarnya dengar skuad Takraw yob dah masuk suku akhir, jadik kami gerak ke sane sebelum ke Kundasang... ok lepas singgah venue takraw kami terus ke Kundasang, perjalanan kire jauh gak dari bandar KK, kami sampai ke pekan Kundasang dalam masa dua jam ( sorry masa tak set )... singgah sebentar di pekan Kundasang tuk makan tengahari, selepas tuh plan nak ke kaki gunung kinabalu tapi plan nak ke pekan ranau lak... jadik kami terus lagi ke pekan ranau yang mengambil masa sejam tuk sampai... dari pekan Ranau kami berpatah balik menuju ke kaki gunung kinabalu... dan kami tiba di sana pada waktu petang pukul 4.00... mata terus memandang ke atas mencari dimana puncak gunung kinabalu, huh nampak sukar nak tengok dengan jelas sebab di atas puncak dilindungi awan dan kabus... lama gak lepak2 dan ambil gambar di sekitar kaki gunung nih, last2 sebelum balik dapat gak ambik gambar puncak gunung kinabalu, memang cantik indah pabila melihat gunung kinabalu hasil ciptaan yang maha esa syukur kepadamu ya Allah kerana memberi aku peluang menjejakkan kaki ke sinih syukur alhamdulillah... kami kembali ke Kota Kinabalu, dan sampai di sana pada pukul 8.30 malam... sebelum pulang ke tempat penginapan di Universiti Sabah kami bergerak menuju ke bandar cadangnya nak makan di sana... oklah nampak panjang jugak nih sambung lagik yahh heee...
























0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails