? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 10, 2012

citer2 bulan mei (pt.3.1)...



11 Jun 2012, Salam...  okk sambung baliklah heh, yahh selama 3 ari aku kat penang nih 2 ari aku ngan putraku terperap jerk kat hotel huhuh nak ikutkan nak jugak jalan tapi tak tahu nak kemane lak gitu lorrr.. last2 lepak hotel jerk sambil2 layan channel2 astro yang boleh tgk jadilahh... kalau nak ikutkan boleh jerk aku ke umah akak ipar aku kat penang nih tapi yelah datang pun tujuan nak kursus taknak lak susah kan diaorang nak entertain aku ngan putraku emm... last sekali hari kedua petang tuh abis jerk ibu berkursus kami bersama2 terus ke Batu Feringgi ha kira berjalan la tuh sonok2... pas puas berjalan sambil beli belah kat sane, kami pun balik semula kat hotel dan selepas tuh pulak berjanji ngan akak ipar nak jumpa di "Gurney" kawasan macam padang kota... sampai di sana kami singgah di satu tempat untuk makan malam bersama family akak ipar... malam tuh abiskan mase kat situ jerk dan plan besok sebelum balik nak singgah umah akak ipar dan beli-belah... lagi sambung...










0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails