? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 2, 2012

citer2 bulan Mei 2012 (pt.1)...




03 jun 2012, Salam... nampaknya kita dah masuk bulan jun kire2 dah pertengahan tahunkan pehhh cepat betul masa berlalu memang tak terase emm... hari nih kire free sikit memandangkan customer2 punye gamba kawin ade yang dah siap dah masih dalam proses menunggu gamba2 kawin yang baru, jadik ari nih aku entrykan citer2yang telah berlaku pada bulan yang lalu bulan mei... rasanya banyak aktiviti2 yang telah berlaku jadik nak kongsi citer2 nih bersama korang secara ringkas la gitu heee...








Pada 04 Mei hingga 06 Mei 2012 yang lalu, tempat koje aku ada buat satu kursus berkaitan dengan perkhidmatan kerja... lokasi kire ok jugak bertempat di Cameron Highlands dan menginap di Hotel Heritage... dan yang paling best boleh bawak family kire berkursus sambil bercuti :)... Perjalanan ke Cameron dari Ipoh mengambil masa lebih kurang 2 jam, aku bersama family bertolak selepas solat jumaat dan kami sekeluarga sampai di Cameron hampir pukul 5.00 petang... Pada keesokan harinya selepas kursus di sebelah petang, aku bersama family dan kengkawan pejabat bersama family masing2 keluar dari hotel bersiar2 kawasan Cameron nih... petang tuh kire sempat ke Ladang Teh, Mardi dan Pekan Cameron... dalam pukul 6.30 petang kami pulang ke Hotel, keesokan harinya kursus berakhir di sebelah tengahari selepas makan aku sekeluarga bertolak kembali ke ipoh...







Esoknya selepas balik dari Cameron, 7hb hari isnin aku dan ibu kire dah ambik cuti tak bekerje jadik kami sekeluarga balik ke Taiping balik hari... sebelah petang sebelum balik ipoh singgah kejap di kedai gunting abah,pas tuh ke Taman Tasik Taiping kasi hibur hati putraku pas tuh balik ke ipoh semula... citer seterusnyer akan menyusul nanti...

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails