? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 28, 2012

editing tersayang...


29 Januari 2012, Salam... 2 hari bercuti sabtu dan ahad, aku ambik kesempatan balik kekampung halaman aku di taiping... semalam selepas subuh bertolak balik dan hari nih sampai balik di ipoh pada pukul 10.00 pagi... dengan masa yang ada minggu dapatlah aku sekeluarga balik ke sana menjenguk kediaman tetap kami di sana rasanya dan plan nak basuh rumah tuh sebab takde yg duduk kat situ lagipun dah lama tak balik emm mane taknyer masing2 kesibukan ngan tugasan kerja... alhamdulillah selesai dah makan tengahari tadi ibu buatkan spageti ehh betul ke spelling tuh heee thanks ye :)... emm mata pun ngah kuyu nih kekenyangan, cuaca lak kat luar panas... last2 bukak laptop dulu terus masuk dunia internet ape lagik masuk kat cinih la terus entry pic2 yang aku edit minggu lepas hari jumaat tuk buatkan citer tuk hari nih... bile mengadap pic2 orang yang kita sayang memang seronok kadang2 rasa sebak pun ade gembira pun ade... setiap gamba2 yang kita ambik tuh adanya memberi seribu kenangan buat kite baik manis mahupun pahit...







0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails