? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

August 17, 2011

format...



18 Ogos 2011, Salam... sehari sebelum cuti Nuzul Al-Quran aku de bawak laptop aku ke ofis mintak pertolongan seorang sahabat di tempat kerja tuk formatkan balik haihh... rasenyer dah masuk kalau tak silap aku dah kali ketiga... kali nih memang salah aku tangan teraser gatal sangat nak mendownload movie la konon heh last2 laptop jadik cam siput jerk perlahan apa keja pun tak bleh on heh... alhamdulillah sahabat keja aku kebetulan pakar dan memang keja dia dalam bab2 nih dapatla dia menyelesaikan masalah aku dalam satu hari, mujurlah format nih orang cakap tak la lama sangat mengambil masa dalam beberaper jam tuk dibuat... nak beli baru sayang yang lama nih... keje2 luar dah semakin banyak memang berat tuk laptop aku nih nak tampung alamatnya kena la beli ataupun upgrade hardisk lebih besar lagik gitu sebab sekarang nih aku pakai model yang lama dengan saiz lebih kurang 80GB HDD jerk alahai...

2 comments:

ejai_ej said...

Huhu... Upgrade HD chorr... Tak pon ko beli external HD je, yg mana keje luar tu sumbat dlm external je.. Kurang la berat nye kot.. Aku maen agk je nih.. Hahahaha

mightymie said...

huhuhuh tula pasal nak kene beli satu tak pun upgrade laptop nih

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails