? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

August 14, 2011

1st custom album...


15 Ogos 2011, Salam... alhamdulillah dah masuk hari ke 15 kita berpuasa di bulan mulia bulan ramadhan... yahh syukur alhamdulillah jugak aku sempat menyiapkan gambar kahwin pelanggan aku di awal minggu pertama kita berpuasa... kali ini aku menyiapkan satu album sticky serta satu album custom yang diminta... hmmm album custom pertama kali aku siapkan memang mencabar mane taknyer berbekalkan laptop kesayangan aku yang hanya mempunyai besar GB yang tidak seberaper syukurlah dapat juge aku selesaikan mengikut tarikh yang ditetapkan... setiap file custom nih memang besar tambah pulak kene buat mukasurat sekali... insyallah pade lain entry akan aku uploadkan bagaimana bentuk custom album tuk tatapan korang mungkin ade yang tak tahu bagaimana bentuk dan rupa saiz album nih... tuk maklumat lebih lanjut mehla masuk ke laman nih aniesphotography-mightymie.blogspot.com

2 comments:

ejai_ej said...

aku tak penah try custom album chor... teringin gak nak try.. tp tatau.. aku kurang rajin nak ngadap laptop. heheheh

mightymie said...

huhuh aku pun baru 1st time buat customer nak ngko pun bleh heh

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails