? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 18, 2011

suka hati hang nak letak...



19 Januari 2011, Salam... semalam yesterday time lunch aku kuar ader urusan yang perlu diselesaikan... dalam berjalan nak pi ambik motor kat parking area, tetiba nampak satu bentuk mesin bergerak berwarna pink klasik gitu yang telah berada di dunia berpuluh tahun agaknyer... ha pe yang speselnyer mesin bergerak nih... huh takde yang istimewa tang mana pun yang aku tak beraper suke bukannyer aper suka ati tuan empunyer mesin pink nih nak letak sesuka ati jerk dia punya harta kat area yang tak sepatutnyer... nak kate takde tempat parking dah pun disediakan tak kirala untuk staff taupun orang luar... jadik blehla pikir yahhh jangan menyusahkan orang lain lak disebabkan mesin pink ang nih... adoiiii cam2 hal lah...

2 comments:

MY HEART said...

bro,

angkat dan kasi campak dalam sungai ^_^

mightymie said...

ha ok gak tuh tapi sian lak kang balik jalan kaki kes naya heh...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails