? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 2, 2011

salam 2011...


02 Januari 2011, Salam... salam 2011 buat semua yang mengenali blog nih... ari nih dah masuk ari kedua kite berada di tahun yang baru tahun 2011... bile dah masuk tahun baru ramai yang pasang azam dan niat untuk terus membuat perubahan agar lebih baik dari tahun sebelumnyerr.. bagi aku azam tahun nih aku cube nak carik sesuatu ataupun sumber tambahan pendapatan maksudnyer nak tambah rezeki lagik lah huhuh, mudah mudahan ape yang diinginkan berjalan lancar insyallah... ha dah masuk tahun baru ni juga aku tengok ramai blogger2 yang telah menambah baikkan laman blog masing2 seiring dengan keadaan semasa dan bermacam cara dan tarikan untuk mengajak sesiapa sahaja untuk terus mengikuti dari semasa ke semasa... bagi "change's" nampaknya masih mengekalkan background bersemangatkan pasukan milan aka rossoneri dengan tertera dua penyerang handalan suatu ketika dahulu... cume header jerk yang selalu akan bertukar, kali nih buat tahun baru aku meletakkan header yang baru diberi nama "red devil's"... red devil's adalah nama jolokan selain rossoneri bagi skuad AC Milan...

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

header lain plak....

mightymie said...

yeszzaa lain pulak dik :)

eqbalzack said...

nice pic u have bro!
new look...tapi.."merah sangat la mak ngah"...hehe...just joking...

SELAMAT TAHUN BARU 2011...

Wan Gerrard said...

nice header bro..ingatkan penyokong man utd td

mightymie said...

man utd i'm sorry tak layan hahahah

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails