? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 12, 2011

nasib tak berendam dalam beg..


13 Januari 2011, Salam... dalam mingu nih 2 hari berturut2 aku balik keje bawak moto, bukan ape kalau bawak kete punyela malas rasenyer bukan aper nak parking kat tempat keje memang de masalah... mane taknyer kalau sampai lewat for sure parking terus full jadik senang bawak moto jerk senang parking senang nak celah gitu heh... ha bila dah bawak moto tuh tau2 jela dengan cuace sekarang nih sekejap hujan sekejap panas... semalam cuace disebelah petang alhamdulillah panas tapi sebelum tuh hari sebelumnyer hujan turun ngan lebat... nak dijadikkan citer petang hari hujan tuh dah la hujan turun selebat2nyer pulak tuh aku bwk laptop kebetulan hari tuh dengan segale2 barang2 gadget dalam beg galas mulalah risau kalau redah jugak memang basah kuyup la aku sekali ngan beg nih nak tunggu hujan berenti haihh tak tau bile nak berenti jadik aku cari cara yang lain nak blah jugak mase tuh... akhirnya aku balut beg galas aku tuh dengan plastik dalam 3 lapis gitu, last2 dah ok semuanyer aku terus gerak redah dalam hujan yang lebat tuh... sampai kat umah memang basah kuyuplah bile bukak plastik yang aku balut tuh bleh plak tak perasan sebelah bawah beg tuh tak dibalut dengan kemas jadik basah la haaa!!!! mulalah rase panik bagai terus aku keluarkan barang2 dalam beg tuh... aku check semua barang tuh termasuk laptop mujurlah tak basah sangat cume kene sikit jerk syukurlah... pe lagik aku terus aturkan semua barang2 tuh atas sofa yang mane basah tuh kasi kering siap bukak kipas kasi kering fuhhh kalau tak balut betul2 hari tuh dah abis semua rete bende aku nih weii aduhai :) bukan senang nak dapat semua nak kene kumpul duit...

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ish3.selamat tak rosak laptop tu

mightymie said...

syukurlah...

ejai_ej said...

hurm.. ko beli beg kalis ayo chor. insyaAllah ok. aku pakei dah bertaun dah beg tu.. al-hamdulillah la, tak penah basah lagi.. kecuali la aku letak kat depan. biasanya aku sandang je.

mightymie said...

coming soon insyallah...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

incek T pi keje pun naik motor skang....parking kat sini pun susah nak dapat...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails