? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

January 6, 2011

hujan pun balun...



06 Januari 2011, Salam... hari pas balik koje aku terus chow balik umah... cuaca dalam beberaper minggu nih dalam keadaan yang baik dan sentiasa mendung... petang nih jugak aku ade game bola (friendly match) tapi rase malas nak pi padang jerk memandangkan aku baru je baik dari demam kus kus heh... sampai jerk di rumah cam biasa lepak2 jap, makan dan pas tu bukak saluran astro... dalam duk asyik tgk tv tibe2 terlintas kat kepale otak nak basuh motor, haih pe ke mimpi nak basuh lak ptg2 nih dah la cuaca banyak hari mendung kang basuh sama gak kotor balik... selalunya dalam sebulan tuh aku akan basuh tak motor atau kete... keputusan muktamad aku basuh jugak, aku kan boleh tengok bende2 yang kotor dan kurang menyenangkan dari penglihatan mata aku jadik pe lagik basuh jugak akhirnya... ha!!! kan berkilat dan berseri harap2 besok cuaca seperti hari nih :) syuku alhamdulillah...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails