? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

December 31, 2010

(citer) perak food fest...



31 Disember 2010, Salam... hanya tinggal beberaper jam, minit & saat kita semua warga malaysia akan menyambut tahun baru 2011... sepanjang tahun 2010 yang bakal berlalu ini banyak kenangan, peristiwa baik manis ataupun pahit telah aku lalui bersame keluargaku, setiap yang telah terjadi akan menjadi kenangan buat bila2... moga tahun baru ini memberi satu perubahan yang baik pade diri aku sekelurga...





Semalam lepas balik kerja waktu petang, aku bersame keluarga ke perkarangan Stadium Indera Mulia... satu aktiviti telah berlangsung disitu dengan tema "Perak Food Fest"... pelbagai makanan disedia dan dijual untuk orang ramai yang berkunjung disamping beberaper tapak jualan turut diadakan bagi memeriahkan aktiviti ini... aku sekeluarga takde beli ape pun cume bersiar2 saja kat situ, tapi putraku yang shopping sakan dengan beli mainan yang dia nak heh... sebelum menutup tirai 2010 pade hari ini aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru buat semua member2 yang mengenali dan sentiasa memberi sokongan pade blog "change's" nih...













4 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

mightymie said...

thanks...

efa said...

erk npa taktaw pon pasal perak food fest tu..ish...kalo tak leh pi huhu btw nice foto la blog ni :)

mightymie said...

thanks ha tu la kalau tak bleh menjamu selera kat citu kan heh...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails