? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

December 27, 2010

(citer) alhamdulillah kembali...


28 Disember 2010, Salam... tinggal beberaper hari, jam & minit tahun 2010 akan melabuhkan tirai dan akan membuka tirai yang baru tahun 2011 insyallah... ya syukur alhamdulillah selama 3 hari aktiviti mengodek melayari internet tidak mengizinkan buat seketika, mana taknyer cable adaptor laptop aku terbakar terus tak berfungsi... aduhai kene lak time gaji baru masuk macam tau2 jerk heh... last2 semalam aku pi ke satu kedai komputer tuk membeli adaptor yang baru, ingatkan nak beli yang original tapi harga pun mahal pulak tuh budget aku memang tak mampu nak beli jadik aku cume beli yang 2nd original gitu harga pun kire okla dibawah RM100 siap ade gerenti... lega rasenyer kalau tak aduhhh tak bleh nak bayangkan cam dah satu keperluan sekarang nih tapi bile dah seronok berblog memang tak bleh miss selalu heh...


2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak berapa pandai sangat bab2 nih...layan internet kat opis jer

mightymie said...

tak pandai ha tu yg kene belajar tuh :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails