? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

November 10, 2010

(citer) cameron hari kedua & hari ketiga...



10 November 2010, Salam... selamat pagi korang besokkan nyer cuti pun... rayer haji pun minggu depan... bukan per saje rajin pepagi nih bangun nak tengok jap game di Liga Inggeris antara dua kelab setempat Man.City vs Man.United... sambil tgk nih sambil tu gak mengemaskini laman "change's"... semalam nak ikutkan dah bleh kemaskini tapi ntah tibe2 jerk tahap penggunaan internet yang agak lembap hingga menguji tahap kesabaran aku nih heh, jadik pagi nih aku cube abiskan...

Citer di cameron kembali bersambung, dengan aktiviti2 yang telah dirancangkan... pade hari pertama disebelah malam aktiviti telah pun bermula, kebanyakan peserta kali nih terdiri daripada peserta kaum Hawa dan mereka2 nih merupakan antara peserta2 kursus lantikan yang baru berkhidmat dalam kerajaan... pade sebelah pagi hari kedua lak aktiviti2 banyak melibatkan aktiviti berunsurkan permainan dan disebelah pagi kesemua peserta di bawa ke satu kawasan tempat lapang berhampiran dengan hotel tuk diadakan aktiviti2 nih... aktiviti diluar selesai lebih kurang pade pukul 11.30 pagi... dan seterusnyer dibawa kesemua peserta kembali ke hotel selepas makan aktiviti kembali bersambung tetapi kali nih diadakan di dewan utama, pade sebelah malam peserta2 semua disajikan dengan hidangan steambot disamping persembahan2 dari peserta2 bagi memeriahkan aktiviti pade malam itu... setiap peserta telah pun dibahagikan kumpulan, jadik pade persembahan malam tuh setiap kumpulan dikehendaki mempersembahkan persembahan dalam bentuk dan idea kumpulan masing2 mengikut ape yang telah ditetapkan oleh urusetia kursus... alhamdulilllah acara pade malam itu semuanya berjalan dengan lancar...


Dihari ketiga hari terakhir aktiviti bermula pade sebelah pagi dan berakhir pade tengahari dengan acara penutup disampaikan sijil2 tuk peserta2 kursus... selepas makan dan solat zohor, pade pukul 2.30 petang aku dan urusetia jabatan bertolak pulang ke ipoh... dalam perjalanan pulang kami sempat singgah disatu lokasi tumpuan pelancong tempatan tuk membeli cenderahati serta sayur-sayuran dan buah-buahan yang segar tuk dibawa pulang... kami semua selamat sampai ke destinasi pade pukul 4.30 petang...

















2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahun 2007..adek pun stay kat hotel tu masa ada kursus kat sana...

ingat tak time along ada call adek malam tu...

hehehhee

mightymie said...

owhh ye ker kebetulan lak kasi mesej kat die cam tau2 jek kan alahai...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails