? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

November 30, 2010

(art's) 3rd header...


01 Disember 2010, Salam... hari ni aku entrykan header ketiga, dimana header dibawah tema "wajah2 kesayangan"... header ketiga nih banyak aku mencuba memberanikan dengan memasukkan elemen2 warna2 yang dirasakan bersesuaian dengan objek dan suasana sekeliling dalam gambar nih, disamping beberaper teknik edit2 yang diguna dan ditambah bagi mencantikkan lagi rekaan buat tema di bawah "wajah2 kesayangan" kali ini dimana ini merupakan eksperimen yang pertama bagi menambahbaik ruangan blog "change's" nih... judul bagi rekaan ketiga ini aku beri judul dengan nama "sayang abah"...

6 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bila nak wat header utk cik gebu lak?

hehehe

ejai_ej said...

sayangnyer kat abah die.. hahahahha.. aku rasa cam nak menuntut ngan ko je chor pasal edit2 gambo nih.. huhuhu

mightymie said...

boleh boleh chor :)

mightymie said...

bile2 pun boleh dik cakap jerk nak camner :)

Nurina Izzati said...

great header!
=)

mightymie said...

thank you :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails