? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 2, 2010

(citer) sabtu pagi...


02 Oktober 2010, Salam... hari sabtu macam biasa hari aku tidak bekerja, tapi ibu lak bekerja di sebelah malam (night shift)... nampaknya tinggal aku ngan muhaimin je malam nih alahai :)... pagi tadi aku bersama family keluar bersama2 menikmati sarapan pagi di pasar tani berdekatan dengan stadium perak... selepas bersarapan kami ke satu tempat di bandar ipoh di mana ada satu pertandingan & mempromosi bunga orkid yang telah pun diadakan selama seminggu kalau tak silap dan akan berakhir pade hujung minggu nih besok... bile tengok bunga orkid nih memang la cantik tapi nak jage pun ade carenyer... yang penting mestila tahu bagaimana dan cara tuk menjagenyer tapi bila dah berjaya inilah hasilnyer memang cantik sedap mata ,memandangkan heh... selain pertandingan disini terdapat jugak orkid2 yang dijual emmm tengok pade harganyer blehla tahan jugak... kalau dah kate minat memang tak rugi tuk memilikinyer belanje lebih sikit pun kire puas hati dah dapat...













0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails