? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 28, 2010

(citer) gambar2 kenangan...



29 Oktober 2010, Salam... jam di dinding telah menunjukkan waktu sekarang pukul 12.06 tengahari telah pun hampir ke waktu rehat sekejap lagik... mata pun dah tak larat ngadap pc nih adehhh jap lagik nak pi solat jumaat... sejuk lak ari nih rase tengok kat luar pejabat lagik buat ngantuk rasenyer dengan cuaca mendung rasanya petang nih hujan bakal turun...


Bila keje2 pejabat dah abis settle mulalah rasa bosan tak tau nak buat mende lagik nak surf lebih2 pakai pc ofis dah tak bleh maklumlah kang kene warning lak... dah lak tuh ari nih masa rehat yang panjang sampai kul 2.45 petang, tapi sebelum gerak ke masjid pikir2 nak masukkan gambar2 kenangan bersame kengkawan yang telah siap diedit saje2 nak letak tuk tatapan member2 heh...












2 comments:

sweetie siti said...

ops yg berbaju belang gambar 2nd last tu mcm kenal jer...

mightymie said...

gambar yang mana tu dik??

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails