? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 31, 2010

(arena) redblack troopers tersentak...


31 Oktober 2010, Salam... berakhirnya bulan Oktober dan bermulanya pula menempuh di bulan November dan semakin hampir ke penghujung tahun 2010... tahniah buat pasukan Kelantan "The Red Warriors" yang telah memenangi Piala Malaysia buat pertama kali dalam kancah bolasepak Malaysia... walaupun lebih tertumpu kepade liga2 luar negara amnyer tetapi liga tempatan masih tidak dilupakan, harapan liga tempatan akan kembali mendapat tempat di hati peminat2 tempatan pade musim yang akan datang insyallah...

Kembali ke arah kancah saingan liga Serie A... pertemuan klasik antara rossoneri dengan Juventus memang dinantikan buat penyokong setia antara dua kelab yang ternama di Itali ini... perlawanan yang berkesudahan pasukan tuan rumah dikejutkan dengan keputusan perlawanan 1-2... sekaligus perubahan kedudukan di carta liga ketika ini telah pun berubah... pasukan Lazio ketika ini kabarnya telah memenangi perlawanan dengan Palermo dengan hasilnya 0-1 ditempat lawan semakin menjarakkan kedudukan mata antara Inter Milan di kedudukan kedua dan rossoneri jatuh ke tangga ketiga dengan kelebihan 5 mata sambil Juventus mengekori rapat di angga keempat... walaupun perlawanan banyak dikuasai sepenuhnya oleh rossoneri, namun nasib tidak menyebelahi... 2 gol hasil pasukan pelawat melalui quagliarella pada minit 24' dan del piero pada minit ke 65' manakala gol rossoneri melalu Ibrahimovich pada minit ke 82'... ini menunjukkan barisan pertahanan rossoneri ternyata goyah dengan ketiadaan Thiago Silva akibat kecederaan, di samping beberaper pemain lagi yang mengalami nasib yang same iaitu Zambrotta, Ronaldinho, Ambrosini & Jankulovski... terbaru Bonera nampaknya menyertai mereka yang tercedera sewaktu bertemu dengan Juventus... Allegri pastinya resah dengan perlawanan seterusnya apabila melayani kunjungan skuad Galacticos ke San Siro pada 3 November ini bagi kelayakan Liga2 Juara Eropah... kemenangan memang diharapkan bagi menghidupkan peluang tuk meneruskan ke peringkat seterusnya... rentak permainan dan semangat pemain yang sedia ada perlu dikembalikan tuk meneruskan kembali perjuangan yang belum selesai ayuhhh!!!

*Perlawanan seterusnya bertemu dengan Real Madrid di peringkat kumpulanLiga2 Juara Eropah pada 3 November 2010...

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails