? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 2, 2010

(citer) shopping rayer putraku...




03 September 2010,




Salam... tinggal beberaper hari jer lagi umat islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri... jadik bile dah makin hampir tuh macam2 persiapan la dibuat bagi menyambut hari lebaran tu nanti... so semalam selepas waktu berbuka dn selesai solat maghrib aku bersame ibu & putraku ke pasaraya tuk membeli baju seluar tuk anak sulung aku nih... destinasi membeli belah kami sekeluarga adalah di Jaya Jusco Ipoh...









Dalam kesibukan mencari baju dan seluar rayer nih nampaknyer tahun nih design2 & rekaan baju terutamanya yang ade kali nih tul2 bagi aku tak sesuai untuk dipakai... manenyerr tak sesuai mungkin bagi orang lain sesuai la agaknyer citarasa manusia memang berbeza mungkin... pe yang ketara bagi aku, aku tak suka ngan warna dan corak yang ade kali ini berbanding dengan tahun lepas banyak pilihan... last2 aku dan ibu plan nak ke gerbang malam (satu tempat pasar malam yang terdapat di bandar ipoh tiap2 hari bukak sebelah malam sahaja)... plan ke sana kal nih bukan nak carik baju seluar tapi kasut, dan akhirnya aku dapat membeli sepasang kasut yang berjenama "adidas" berwarna kuning biru (kategori second original gitu heh) harga pun berpatutan... aku dan ibu tak dapat nak berjalan lame malam tuh disebabkan putraku nih dah mula rimas biasa la dengan penuh orang ramai yang datang kat sinih, jadik keputusannyer balik umah...






0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails