? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 8, 2010

(citer) red colour...



08 September 2010, Salam... keadaan di ofis ari nih dah mula lengang, ramai staff dah pun bermula cuti... aku masih bekerja sampai besok insyallah kalau raye besok malam nih chow balik umah mentua muehehehe... mood rayer dah datang nak keje mula la malas jadiknyerrr sib bwk lap ke ofis... jadik rayer kali nih aku sekeluarga berayer sederhana sahaja dengan keadaan ekonimi sekarang almaklumlah gitu... last week dalam membeli baju seluar putraku sempat jugak aku membeli sepasang baju melayu buat dia seperti tahun2 yang lepas... jadik tahun nih aku memilih warna maroon sebagai pilihan buat family aku... yang buat aku beria2pilih warna nih bukan nyerr aper sebabkan aku tahun ni pakai baju melayu yang lame jerk tak beli yang baru pun bukan aper nampak yang lame tuh cantik lagik still elok tuk dipakai heh...




0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails