? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

August 5, 2010

(citer) volunteer job...






05 Ogos 2010,
Salam... haihh sejak kebelakangan nih nak update nak ushar change's kat opis memang tak bleh nampak gayanyer disebabkan ade perkare2 yang tak dapat dielakkan nak tak nak kat umah jerk la yang bleh aku tengok dan updatekan heh...
Kali ni citer yang aku nak citerkan pasal baru2 ni aku mendapat panggilan dari sahabat lama aku dari K.L ( sahabat sekolah )... mintak khidmat dari aku untuk membuatkan 2 design berbentuk banner ( kain rentang ) dan scroll banner untuk satu majlis gathering perjumpaan murid-murid tua edwardians batch 91 sehingga 95... pade mulanyer aku ingatkan adelah sikit masyukk dalam poket aku maklumlah keje2 freelance nih dalam sebulan nak dpt tuh bukannyer senang nak kene pandai rajin carik dan berusaha... last2 sahabat aku beritau majlis ni dibuat secara sukarelawan dan ade lagik sahabat2 yang membantu bagi menjayakan majlis nih, kirenyer aku pun sukarelawan jugak la huhuhu... tapi aku tetap bersyukur aku dapat jugak menyumbangkan dalam menjayakan majlis ini, moga majlis nih dapat diadakan dengan jayanyerr...

2 comments:

Kasut Pink said...

wah, nnt boleh la design bunting kawen adik ek bro..

mightymie said...

insyallah boleh dik :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails