? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

July 23, 2010

(arena) new season...
24 Julai 2010,

Salam... demam piala dunia telah pun berakhir... kini kelab2 terkemuka dunia mula mencari pemain2 baru bagi menguatkan pasukan dalam menghadapi musim yang baru tidak lama lagi... bagi skuad rossoneri persiapan tuk menghadapi musim yang baru tidak banyak perubahan dan masih mengekalkan pemain2 yang sedia ada cume terdapat beberapa pemain baru dan jurulatih...

Antara muka2 baru pemain yang menyertai rossoneri kali ini adalah Mario Yepes yang datang dari kelab itali iaitu Chievo perpindahan percuma... dan seorang lagi datangnya dari kelab Genoa iaitu Marco Amelia dengan kontak yang panjang bersama rossoneri, begitu juga seorang pemain yang berasal dari greece iaitu Sokratis Papastathopoulos... khabar mengatakan Ronaldinho akan meninggalkan rossoneri dan akan berpindah ke kelab Flamengo, brazil adalah tidak betul sama sekali... pihak pengurusan kelab menafikan khabar angin itu dan menegaskan Ronaldinho akan kekal bersama AC Milan... penyerang belanda Klas Jan Huntelaar akan dilepaskan oleh milan bagi usaha untuk mendapatkan pemain yang baru... beliau mungkin akan berhijrah ke liga inggeris bagi mendapatkan tempat di sana... pemain yang sedang diintai oleh milan dalam usaha memperkuatkan bahagian hadapan adalah pemain dari kelab jerman Wolfsburg iaitu Edin Dzeko... dengan harapan musim yang baru ini taraf mutu permainan skuad rossoneri akan meningkat berbanding musim yang lepas di bawah teraju Leornado... FORZA MILAN!!!

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails