? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 28, 2010

(citer) sukan sekolah...

- gambar dari website smkevii.edu.my -

29 Jun 2010,

Salam... petang nih dalam seharian dok bekerja, dalam tengah kemaskini keje2 yang sedia ada teringat lak bulan jun akan berakhir tak lama lagik dan bulan julai akan tiba... pikir2 bulan tujuh nanti ade apa aktiviti yang akan menyusul pulak, last2 teringat lak kalau bulan tujuh nih selalunyerr sukan sekolah akan berlangsung pade awal bulan julai pade amnyerrlah... aku pun cube bukak website sekolah lamaku nih memang betul lah sukan sekolah akan berlangsung tak berapa lama lagik...

Tengok pade poster yang tertera kejohanan sukan kali nih telah pun masuk ke edisi yang ke 94... huh cam tak cayerr jerk aku pun dah tinggal alam persekolahan kalau tak silap la dah 15 tahun pehh cepat nyerr mase berlalu, banyak kenangan2 pahit & manis... jadik aku pun copy dan paste poster nih kat sinih tuk tatapan korang mana la tau ade murid2 tua yang berhajat tuk datang memeriahkan lagik kejohanan sukan kali nih, kedatangan anda amat dialu-alukan... nampaknyerr aku mungkin tidak berkesempatan tuk datang maklumlah byk urusan2 lain... kalau ade mase tuh insyallah ipoh taiping tak jauh dah heh...

* old edwardians batch 91 - 95...

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails