? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 6, 2010

(citer) extra melantak...



07 Jun 2010,
Salam... malam tadi cam biase aktiviti aku melepakkan diri di ruang tamu bersame ibu dan iman... sambil tengok tv dan jari jemari menekan keyboard laptop huhuhuh... jam menunjukkan masa hampir ke pukul 11.00 malam, tibe2 ibu beraser nak makan pehhh nak makan?? emm rasenyer awal tadi baru je makan same2... aku lak siap tanye lagik ibu nak makan per... ibu lak jawab nak makan burger king... hah cantik dah lame sangat tak makan aku rase huhuhh... perut terus rase lapar lak... pe lagik kitaorg same2 kuar pi beli burger king padahal nak jalan kaki pun bleh seberang jalan jerk, di sebabkan bateri pun dah low tahap kemalasan pun dah tinggi aku pun memandu kete lah jawabnyerr...

4 comments:

MY HEART said...

makan beger memalam boleh gemuk ahaks....

siti murni ishak said...

otak seminit jugak yer..rasa nk mkn kuar je gi beli...kdg2 time dah tgh mlm tu la rasa nk makan mcm2...

mightymie said...

dik siti tul tuh dah nak rase kuar jugak lorrr muehehehehe

mightymie said...

reen: takper kasi tambah lemak kat badan bro nih heh :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails