? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

May 10, 2010

(citer) the big arrival...




11 Mei 2010,




Salam... citer pasal petang semalam nih... semalam jugak jatuh hari special buat putraku kesayangan aku... hari tuh ulangtahun kelahiran iman yang ke 2... jadik petang tuh aku ngan ibu keluar tuk mencari kek tuk meraikan harijadi iman... sebelum pegi membeli kek aku ajak ibu pegi makan dulu, jadik aku mencadangkan pegi makan kat restoran makanan segera yang baru beroperasi... saper yang tak kenal restoran yang terkenal dengan jolokan "Burger King" dengan saiz burger yang besar dan sodap heh...



Teringat kembali mase zaman bujang2 dulu kalau weekend je mesti singgah kat tempat nih same2 ngan ibu... menu yang paling aku suke sekali menu "whopper" sampai sekarang memang beshhh... selepas selesai makan kami sekeluarge terus beredar pergi membeli kek harijadi putraku...




2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sedap nyer...
lom lunch lagi
dah kul 4.15pm

aihhhh

mightymie said...

lambatnyer dik diet ek :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails