? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

May 5, 2010

(Band's) chimaira...





06 Mei 2010,




Salam... cuaca ari nih kat luar nampak panas harap2 petang nih hujanlah... rase ngantuk lak ari nih mane taknyerr pagi semalam layan bola mau tak ngantuk muehehehehe... cam biasa nak kasi ilang ngantuk bukak website blog petang nih pikir punyer pikir pa citer nak kasitau petang nih... hah dah dapat, so ari nih nak citer pasal dunia hiburan dunia muzik metal gitu yeahhh!!!...



Bagi yang gemar muzik bising lagik bertenaga nih sure korang kenal ngan band yang nak aku citerkan kali nih... band yang dikenali sebagai "Chimaira"... band yang berasal dari cleveland, Ohio U.S ditubuhkan sekitar tahun 1998... muzik berunsurkan groove metal, metalcore, industrial metal & death metal... muzik mereka banyak dipengaruhi dari band2 terdahulu seperti Metallica, Megadeth, Fear Factory, Meshuggah & Pantera... ahli2 chimaira terdiri daripada Mark Hunter (vocals), Matt DeVries (rythm gitar), Rob Arnold (lead gitar), Jim LaMarca (bass), Andols Herrick (drums) & Chris Spicuzza (keyboards)... sehingga kini chimaira telah menghasilkan 5 album termasuk Demo dan EP's masing2 satu dihasilkan... Roadrunner Records merupakan syarikat yang bertanggungjawab memasar dan memperkenalkan chimaira di mata umum sehingga kini antara band yang mendapat tempat di kalangan peminat di seluruh dunia... bagi yang belum mengenali cube2 la pi layan yahhh heh... ini antara album2 yang aku miliki dan dianggap yang terbaik...
* for more details visit their website http://www.chimaira.com...


























2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

citer pasal lagu...plak dah!

mightymie said...

muehehehe nak selit gak hiburan cikit2 asyik sukan kang de yang jemu lak huhuh

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails