? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

March 10, 2010

(arena) it's over !!!


11 Mac 2010...
Salam... it's overr argghhhh itu yang dapat aku katakan betape frust gilerrr keputusan perlawanan pagi tadi... memang diduga kekalahan rossoneri dapat digambarkan... suasana di stadium Old Trafford begitu padat dengan penyokong2 setia the red devils dengan sorakan padu membayangkan betapa mereka yakin rossoneri akan rebah di stadium keramat mereka... keputusan perlawanan dengan jaringan 4-0 sekaligus melayakkan the red devils ke peringkat seterusnye dalam kancah saingan UEFA Champions League... gol2 pasukan tuan rumah berjaya dijaringkan melalui Rooney, Park & Fletcher... nasib tidak menyebelahi rossoneri seperti musim 2006/2007 yang lalu dengan jumlah jaringan yang sama... buat leonardo kekalahan ini memberi penuh pengajaran betapa meningkatnyer permainan terutama dari kelab english akhir2 ini... beberaper peluang dapat diciptakan tapi nasib tidak menyebelahi buat rossoneri... kekalahan ini tidak bermakna penamat di sini sahaja aku berharap mental dan kekuatan seluruh pemain rossoneri dapat kembali semula... perlawanan seterusnyer di dalam liga Serie A bertemu dengan Chievo...
* this is not the end guy's there is more game's to come...

2 comments:

MY HEART said...

mueheheheheh... sian bro... ate nak wat camne kan?? terima je la kekalahan dengan bermaruah ahaks...

dah kalah tu .. apa kata banjer reen makan..

mightymie said...

pe pun Milan still the best club heh

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails