? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

December 1, 2009

(citer) koleksi citerku...


02 Disember 2009, salam... sekarang ni kalau kite tgk kat tv mcm2 citer kite tonton... antaranya yang pasti menjadi pilihan tontonan umum mesti la yang bersiri... mase kini nampaknye citer2 yang bersiri menjadi pilihan tanpa mengira lapisan umur yang mengikuti... antara drama bersiri yang mendapat tempat dihati penonton kalau di malaysia tak lain tak bukan drama "Nur Kasih" yang baru sahaja abis citernya beberape hari yang lalu... kesannye hingga kini masih menjadi sebutan... pehhh betaper hebatnye citer2 drama bersiri nih heh... tak kurang jugak citer2 bersiri dari luar ader jugak pengaruhnyerr, terpulang pade setiap penonton yang memilih mengikutinyer...
aku jugak memang minat dengan drama bersiri, tak kira drama tempatan atau dari luar... baru2 ni aku telah berjaya mengumpul salah satu citer drama bersiri (filem barat) yang satu ketika dulu memang popular di tv... aku telah berjaya mengumpulkan setiap episod dari musim pertama sehingga ke musim keempat... bile dah dpt semuanyer memang betul2 puas rasenyerr heh... citer yang aku maksudkan nih adalah bertajuk "Prison Break" tentu dikalangan member blogger yang minat dengan citer nih, bagi yang belum penah tuh cube la layan citer nih...memang best kalau ikut dari mule hingga akhir siri citer nih...ape yang aku nak citer ni bukan nyer ape cume nak beritahu bile kite nakkan sesuatu tuh kite cube pelbagai cara tuk dapatkan bile dah dapat tuh baru teraser kepuasannyer..

2 comments:

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Prison break ada braper season ek? Nak kumpul r~

mightymie said...

semua season ade...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails