? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 3, 2009

(citer) terima sms dari membe (ceriter keempat)...







04 Oktober 2008, salam... bertemu lagik di ruangan aku ruangan" blog change's"... dalam kesibukan suasana hari rayer, pade malam raye kedua aku mendapat sms dari member sekolah aku mengatakan perjumpaan member2 sekolah akan diadkan pade malam rayer ketiga... waktu tu terdetik mulalah teringat kembali zaman sekolah bersame kengkawan, mcm2 citer yang besh tak dapat dilupekan sampai sekarang heh... tiba2 teringat lak kemungkinan pagi rayer ketiga Boldaku tepakse kene balik ke ipoh sebab ibu akan mula tuk bekerja semula (keje shift)... agaknyer mungkin takde rezeki aku pikirkan tuk kali nih berpeluang nak jumpe member2 sekolah... pas tu aku saje jerk tanye kat ibu jadi ker balik besok?... ibu lak cakap dia nak call dulu nak confirmkan beraper patient tuk ari tu, kalau patient kurang bleh dia apply cuti sehari lagik...

keesokannyer ibu menelefon tempat kerjanyer, alhamdulillah dapat gak ibu bercuti sehari lagik... malam tu selepas solat isyak aku buat keputusan keluar ngan menunggang motosikal jerk memandang malam tue jalan agak sibuk dengan banyaknyer kenderaan keluar masuk di pekan Kamunting... perjumpaan kali ni merupakan perjumpaan kali keenam, bagi aku ini merupakan perjumpaan kali ketiga aku berpeluang... sampai jerk di KE Corner (pekan Taiping), aku cume nampak 2 org jerk member sekolah yang ade... mungkin ade yang dalam perjalanan... macam biase berborak bertanyer khabar, maklumlah dah lame tak jumper selepas abis jerk SPM masing2 dengan haluan sendiri... malam tu tidak macam sebelum nih ramai yang datang, tapi kire okla dapat gak berkumpul bersame2 setengah jam selepas aku sampai... malam tu jugak kire meriah lah bile jumpe sorang2 heh sonok betul... majoriti yang datang aritu semua dah berkeluarga ade gak still solo lagik...


* nie gambar2 yang dapat diambil tuk dijadikan kenangan bersama di malam perjumpaan tue... akan beceriter lagik (bersambung)...
















2 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kim salam la kat saper2 yg bujang kat sini

hehehhehe

mightymie said...

owhhh insyallah :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails