? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

October 24, 2009

((citer) jom jalan2 pi mkn...


24 Oktober 2009, salam... negara kite ni kalau citer pasal makanan jerk mcm2 ade bleh kite dpt,maklumlah negare kite nih memang mewah bende makan ni mcm2 ada... pendek kate setiap pelusuk negare kite nih mesti ade makanan yang spesel dan sodap heh...
penah hangpa makan nasi lemak tak? iskhh mesti la penahkan... hangpa mesti penah dengaq ngan nama nie "Nasi Lemak Antarabangsa"... ha asalnya "Nasi Lemak Antarabangsa" nie mule beroperasi di Kampng Baru, Kuala Lumpur... sekarang nampaknya dah makin maju dah mula bukak cawangan... ni mungkin salah satu cawangan yang aku singgah tempoh hari pade malam minggu bersama keluarga aku (ke kenduri bob).... cawangan ni berhadapan dengan lebuhraya ke ulu kelang/uia... yang spesel kat restoran ni mestilah nasi lemak nyer... so pade sesaper yang tak penah cube pi la ke restoran nih bwk fkengkawan dan family (support our local food)...

2 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ header blog comey....si kecik tu...bapak dia dah tak berapa comey...harap maklum....++

mightymie said...

amboi tak comey dah kerr huhuhu

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails