? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 13, 2009

terimelah kad raye dariku...


14 September 2009, salam... aku dari "Blog Change's" ingin mengambil kesempatan tuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua warga bloggers terutama yang mengenali diri aku. Mohon maaf zahir dan batin atas ketelanjuran kata dan perbuatan.buat member member semua terima lah kad raye dari ku copy & paste di tempat korang... dan tak lupe juga ucapanku pade member2 rapatku Selamat Hari Raya kepada dik Yanie (yanieputrajaya), dik aina (sweetaina), dik sakura (sakuranatashima), dik siti (sweetiesiti83), baby tiger (dunia-anehku), yin (coolcatwomen), mira (pu3anna), dik anis (anisgalaxy), broeqbal (kurasakansomething) dan mior lab (kembara)...

* sile copy & paste yahh...

6 comments:

mrs.miera ^__^ said...

da amik da.. mekasih.. :p

mightymie said...

same2 :)

MY HEART said...

Bro,

Thanks a lot bro. Rasa malu nak amik kad rayer ni sebab nama takde dalam senarai.. ahaks!

mightymie said...

takpe :)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

thanks bro.....
selamat hari raya..
kim salam kat akak n si comey....

mightymie said...

insyallah dik selamat berhari raye...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails