? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 12, 2009

(citer) bershopping...




13 September 2009, salam... last week ari khamis ari gaji heh aku bersama ibu merancang tuk membeli belah dan yang penting baju raye tuk putra kesayangan kami sape lagi kalau bukan si iman ni lerr... kalau nak diikutkan nak pergi hujung minggu, memandangkan cuti aku ngan ibu tak same jadik kami terpaksela mencari hari yang boleh kami pergi bersama2...

hari tu lepas abis keje jer aku terus gerak balik, tetapi sebelum tuh singgah ambik dia di rumah pengasuhnyer dulu... selalunyerr aku berbuke puase kat rumah jer, tapi ari tuh aku ajak ibu berbuke di luar dan lepas tuh pergi shopping...selepas selesai berbuke, kami bergerak ke tempat membeli belah di Ipoh Parade... kami selesai membeli belah hampir ke pukul 10.00 dan pas tuh pulang ke rumah...


nie sebahagian aksi ragam putraku yang sibuk gak nak bershopping ari tu yang dapat aku snap pade mase tu...




1 comments:

cik puan miera ^__^ said...

ala... best nye ade baby...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails