? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

September 28, 2009

(citer) balik kampung (citer pertama)...



29 September 2009, salam... agak kebizian aku ri nih... ari nih lak ade meeting di awal pagi, meeting berkaitan keje2... cam biase mule la aku kebizian, awal2 pagi sampai jerk kat ofis prepare ape yang patut tuk meeting yang akan bermula kul 9.oo pagi... jadik semua bende2 yang perlu dibuat, diatur, disediakan dalam meeting tuh nanti mintak ler dapat berjalan dengan baik... alhamdulillah selesai sudah dalam pukul 12.00 tengahari... pe lagik sebelah petang ni dapat lah aku menghapdet citer dari aku sepanjang aku cuti berayerr tempoh ari selama 1 minggu...


Perjalanan aku bermule ngan tahun nih aku berayer di kampung halamanku, maklumlah tahun lepas sebelah mentua aku... aku balik pade ari sabtu di sebelah petang... nak ikutkan nak balik awal sehari sebelum tuh tapi memandangkan ibu keje ari tu, terpakselah tunggu dia balik dari keje... alhamdulillah perjalanan aku semuanyerr dalam keadaan baik dan selamat tibe pade petang tuh, jalan tak lah beraper sesak cume kuar dari ipoh jerrk sesak sehingga lepas terowong di jelapang... aku keluar melalui tol Changkat Jering, dan terus melalui jalan pintas sebab pikirkan kalau ikut bandar mesti sesak nyerr ngan kete2... tekaan aku memang tepat ari tuh memang banyak kereta ngan hujan lak turun ari tu... aku ikut jalan ke Taman Tasik Taiping...





dalam perjalanan tuh hujan turun ngan lebat (syukurlah hujan rahmat di bulan ramadhan), aku tengok air tasik makin naik dan melimpah, selalunyerr air taman tasik nih tak la mcm tuh... mujurlah tak banjir jalan kat situ... mungkin dah banyak sgt. pembangunan kat sinih, salah satu sebab air taman tasik makin naik... ni gambar2 yang sempat aku ambik ari tu semasa aku ngah drive nak balik kampung heh... akan berceriter di ceriter kedua...



0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails