? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

July 13, 2009

(arena) trip to kota bahru (citer 3)...




13 julai 2009, salam... bertemu kembali tuk berceriter... setelah balik dari bershopping di Rantau Panjang kami semua balik ke Pasir Mas untuk berehat... tepat pukul 4 petang kami semua terus ke Kota Bahru... selepas menunaikan solat asar, perlawanan pun dimulakan pade pukul 5.30 petang...







sebelum sepak mula berlaku, sesi foto,sesi panaskan badan, letak segale minyak kasi panas, semuanyer dipastikan berjalan dengan lancar... streching perlu bagi semua player tuk mengelakkan berlakunyerr kecederaan walaupun perlawanan persahabatan... 1st pasukan tuan rumah mendahului dengan 2-1... perlawanan rancak, kedua2 pasukan saling berbalas serangan... walaupun agak keletihan kami tetap bermain mcm biasa...


berakhirnyer perlawanan dengan kemenangan di pihak tuan rumah 3-2... nasib tak menyebelahi kali ni... yang penting perlawanan menarik heh... masing2 dah kekurangan bateri abis digunakan mase perlawanan heh ( termasuk aku ).... selepas game kami bertolak pulang semula ke pasir mas....

*citer akan bersambung... (citer 4 bahagian akhir)...

4 comments:

coolcatwomen said...

mie main bola kalah ek??tkpe...tak ada rezeki..bleh cuba lain kali....hehehhe

mightymie said...

long trip tu la pasal kalah tu alasan kan heh...

coolcatwomen said...

berpa ari kat sana??4?

mightymie said...

3 ari 2 malam yin :)...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails