? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

July 8, 2009

(arena) trip to kota bahru (citer 1)...

08 julai 2009, salam.... dalam tempoh kebizian aku yang baru je selesai sebelum ni, traveling salah satu kebizian yang melanda... program yang diaturkan memang buatkan aku stress kadangkala, tapi nak buat camner kene teruskan demi jabatan... satu lawatan ke kota bahru, kelantan telah diadakan baru2 ni dari 03hb julai sehingga 05hb julai... misi utama jabatan (JKN Perak) adalah mengadakan perlawanan persahabatan dengan JKN Kelantan di samping mengeratkan lagi hubungan antara negeri di bawah satu kementerian kesihatan malaysia (sambil jenjalan heh)... fokus utama adalah untuk membentuk satu pasukan yang baru bagi persediaan menghadapi Sukan 10 Penjuru antara daerah di negeri Perak... yang akan bermula pade 1hb Ogos sehingga 9hb Ogos...





bergerak ke KB bermula pukul 11 mlm dan selamat sampai lebih kurang pukul 4.30 pagi... tempat penginapan bagi team JKN di Hospital Pasir Mas manakala tempat perlawanan di Kota Bahru...


akan berceriter lagik...

6 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

header......cantek...

uish....jalan2....

mightymie said...

jalan jalan dik huhuhuhuh...

coolcatwomen said...

mie...cntik gmbr kat atas tu...pkai camera ape ek???

mightymie said...

thanks yin rasenyerrr mase tu pakai nikon lah kalau tak silap ha...

coolcatwomen said...

ohh...nikon ek...tp mmg cantik...kamera d60 ke?

mightymie said...

a ah...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails