? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 23, 2009

(citer) walk thru polo garden...




24 jun 2009, minggu lepas nyerr citerr aku n my family gerak ker taman polo, eypoh (nape di panggil taman polo hmmm tak tau history taman nih) menghabiskan mase cuti hujung minggu... kan nyerr hape kesian lak kat si iman asyik lepak main2 kat umah jer tak tengok dunia luar heh... aku pun ajak ibu kuar... sampai jerk kat taman pe lagik si iman dah tak nak di dukung lagik haih terus nak berjalan dia... ingatkan nak pusing satu taman lerr nak exercise cikit tapi keadaan mase tu tak mengizinkan... alhamdulillah hujan turun dengan lebatnyerr petang tuh...






8 comments:

MY HEART said...

Bro,

Polo Garden?? Tak penah dengar pun.. kat mana ek??

mightymie said...

ntah diaorg panggil taman polo tu serba sedikit yg bro tau jerk ntah betul le tak heh

MY HEART said...

Bro,

anda di tag.. jawab jangan tak jawab k...

mightymie said...

errkk :)

coolcatwomen said...

ajar lah anak mie main bola...eheheh

mightymie said...

main bola ek huhuhuhh...

ana Yg Ceria said...

heheh comell anak awkk mcm muka awkk da..sejibikkk..siott wahahah

mightymie said...

ye kerr sis :) thanks

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails