? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

June 23, 2009

(citer) aiyok kene tagged CANDID lak...

Tag Candid...
salam bloggers, thanks kasi tagged same bro yerk ( cik heart ) walaupun nama kome bro tak tau heh... jadik tagged yang diberi dari member aku nih berkenaan dengan gambo sendiri...
ciri2nyer mcm ni:
i. Upload 3 keping pic "candid yang wow~!!" anda.
ii. Describe it.
iii. Tag rakan2 yang laen...



1st pic...

* nie pic candid mase di lost world... mase ngah lepak2 kat situ camner lak tibe2 pikir nak ambik ngan si belang nih heh sib jauh...

2nd pic...

* pic ni lak aku ambik mase di Johor Bahru ade keje kat sane, lokasi di zon bebas cukai (tempat ni dikenali sebagai stulang)... mase ni kire tengah free jadik aku & friend's ambik mase jalan2 di sane heh...

3rd pic...

* pic kenangan manis aku nih sewaktu memperoleh anugerah "APC 06"... majlis dilangsungkan di Bukit Merah Resort, Perak...jadik ini jela pic2 yang dpt diciterkan pade cik heart ya...abis citerr...aku pun rase nak tagged member2 blog yang lain nih jadik yang mane member yang kene list nih sila2 la siapkan yerrk huhuhuh jwb jgn. tak jwb...

1. dik yanieputrajaya...

2. dik sweetiesiti...

3. sakuranatashima...

4.coolcatwomen...

5.babytiger...

9 comments:

coolcatwomen said...

suka pic yg dgn tiger tu...nsb baik jauh kalau tak kena ngap dgn tiger....eehhehe

mightymie said...

jgn lupe ek heh...

Baby Tiger said...

pic dengan tyger - bila lak gambar dengan baby tiger? hahahah

bro, nanti kite senang kite wat ek..skang bz ar..

sweetie siti said...

hah abang aku ni pernah dapat apc.. hui cayalah... nak juge...

Kasut Pink said...

Ketiga2 gmbo bro tu bukan candid tu, tp baik punye posing..hehe

mightymie said...

heh jgn lupe adik2ku siapkan assignment tu yahhh...

sweetie siti said...

stuju tu kasut pink, kite kene tag, gamba kite comot2 belaka.. hihihi...

abg mie, kerja sekolah telah dibuat.. sila semak ya...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nama ku tangga teratas....
uish....tak leh tgk pic bro lama2....

kang.....dot dot dot....hahhaa

MY HEART said...

Bro,

Namee teman yang penuh udoh le teman pamerkan kat blog teman... Bro leh le panggil salah satu nama itu ikut suka bro heheheh..

Trimee kasih lee sebab jawab tag itu heheh...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails