? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

May 4, 2009

(citer) rindunya wooo...




05 may 2009, 4.42pm... salam bloggers petang nih teraser rase lain je feel nyerr sonok jerk senyum sorang2 mane taknyerr hujung minggu ni aku & cayang plan nak balik ke Taiping... (my hometown)... yeahhh punyer le rindu kat kampung neh huhuhuhu... nak jadikan citer biler aku tgk gambo2 nih teringat lak aku kenangan kenangan silam mase kat kampung... (pade kebiasaannyerr time skolah dulu bile ptg jerr aku ke lake garden berjogging)... specialnyerr bile balik kalau time ptg mesti hujan... mase tu takler rase panas sgt hehehehe... tapi dengan keadaan cuace la nih tak menentu tak tahu lerrr tapi lazimnyerr taiping ni kalau waktu petang jerr mesti hujan maklum lerr kawasan paling lembap kat semenanjung nih kawasan tadahan air hujan huhuhuuh cam ahli geo jerr heh...





ha lagik lerr bile tengok pic bukit larut nih huh tersenyum aku mane taknyerr dah bertahun tak naik pi atas nih... last aku naik thn bile mase aku skolah rendah darjah 6 erggghhh... (dah lame tuh huhuhuhuh)... tapi setakat kaki bukit nih dah banyak kali turun naik ikut hutan time skolah menengah... pemandangan kat atas memang cantik nampak keseluruhan kawasan larut matang & selama nih kalau nak bermalam kat atas nih ade tempat menginap tak silap aku (sejuk mate memandang)...


ha zoo taiping / night safari lak dah semakin bertambah pengunjung sekarang nih heh aku tgk banyak tul projek penambahbaikan dan binatang2 pun dah bertambah banyak kat saner nak naikkan lagi bandar bersejarah nih... jadik aku salah sorang warga taiping amat berbangga dengan tempat kelahiran aku nih banyak dah tempat pelancongan... (jadik pada member2 kalau ade mase buatlah perancangan datang ke taiping ek memang best)...

11 comments:

sweetie siti said...

ho..., jln tak ajak yer..
tpg kat ne umah?

Baby Tiger said...

kite pun suka taiping, nice place kan? makan pun sedap - teringat kuewtiau dolly, kuetiow sup kat blkg kolej citi, laksa kat tasik, sotong kangkung & icecream kat bomba... yummy!!

coolcatwomen said...

selamat berhujung minggu di kampung halaman....hehehe....

mightymie said...

owhhh dik dulu study kat taiping ker semua tau nih heh...

mightymie said...

tpg kat kamunting dik...

sweetie siti said...

kite pon kat kmtg juga..

mightymie said...

owhhh same arrr bro kat area KEMTA sis lak kat ner...

sweetie siti said...

rumah kite yang rumah kecik teres dua tingkat dkt produa.., opposite kfc dkt bus station..., dkt one stop.. :) hehe..

mightymie said...

lorrr dekat je lerr ekekeke :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

pic2 yg mantop...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

mightymie said...

mantop ek ekekeke cam raja tak lawak jerr ahaks...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails