? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

May 31, 2009

(arena) perlawanan persahabatan...


16 mei 2009... aku telah mengikuti rombongan Kelab Sukan & Kebajikan Hospital Ipoh (ahli kelab) ke kuala kangsar ... satu perlawanan persahabatan diadakan antara Hospital Kuala Kangsar... ini kali kedua aktiviti program yang diadakan oleh Kelab Sukan Ipoh yang dapat aku berkesempatan untuk join... perlawanan antara tuan rumah bermule pada pukul 5.45 petang, cuaca memang panas ari tu dengan ujan dah beraper ari tak turun... tapi game dapat dimula dan diakhiri dengan baik... kesudahan nyerr Kelab Sukan Ipoh menang dengan jaringan 8-0 heh... 2 jaringan dari jumlah tuh aku score heh...



* bersalaman sebelum sepak mula berlaku...




* bergambar kenangan sesama pasukan...



* Kelab Sukan & Kebajikan Hospital Ipoh...




* sports good for health...

6 comments:

Kasut Pink said...

MMg suke bersukan betol la abg mie nie..

mightymie said...

nak buat camne dik dah minat :)

Baby Tiger said...

8 - 0? wahhh terer ar bro!

mightymie said...

alah nasib je tuh menang heh...

nasaoji said...

best seh sukan2 nih...;p

mightymie said...

yesss sports memang besh heh...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails