? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

April 28, 2009

my bro wed...



Salam bloggers... so today aku nak kasi tau korang pe yg berlaku pade bulan mac yang lalu... sepatutnyerr aku dah habdetkan mase tu... nak buat camner byk sgt halangan dan rintangan tambah lagik ngan server yang kdg2 sewel nih so lambat kan lagik journal aku nih heh... so citernyerr pasal kenduri kawin adik aku nih ha yg ke 3 dari empat adik - beradik dengan gadis pilihan dia nie dari utara mai (penang)... jadik peristiwa pade mase tu alhamdulillah telah berjalan ngan lancar baik umah pompuan ngan umah lelaki... cuace mase tuh baik sib tak ujan risau gak tau jelerr taiping (kawasan paling lembap dalam malaysia selalu ujan)...

jadik kehadiran sanak sedara, kengkawan, org kampung & rombongan pengantin ke umah aku semuanyerr beress... segale persiapan kenduri kendare alhamdulillah takde mendatangkan masalah...

perkahwinan belah aku kali ini dengan tema warna unggu... sebelum ni yang senior aku dah pakai warne kuning adik kedua aku warna maroon jadik keputusan semua ahli keluarga pak din setuju sebulat suare mencadangkan warna unggu tuk kenduri kawin kali nih... (untuk next kenduri dik bongsu aku tu ntah lerr warne ape)...



walaupun cuaca ari tu panas sesi bergambar tetap rancak & meriah... sampaikan putra aku demam besoknyerrr alahai cian anak abah nih... (panas cuaca tak macam dulu).


buat abah mak yang disayangi tak lame lagi tambah lagi lerrr cucu yerr :)... (selamat hari jadi buat abah aku moga dipanjangkan umur murah rezeki).

6 comments:

coolcatwomen said...

selamat pengantin baru...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....Amin..

mightymie said...

errr dgr citer akak yin nak bertunag ek si farid kasi tau kat mie...

Blossoming Rose said...

saya setuju...
taiping mmg selalu jer ujan...
tp saya tetap suke~

~_^

mightymie said...

yupp tul tuk sis i love my hometown :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

waaaaaaaa best majlis kawin..

selamat hari jadi pakcik...sorry lambat wish...hehhehe

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

mightymie said...

:) lewt cikit nak post huhuhuhu alhamdulillah semuanyerr dah selesai org tu bile lerr lak huhuhu

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails