? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

April 26, 2009

(citer) monday mood's...


Salam sahabat bloggers... lama tul rasenyerr aku tak habdet nih heh mane tak nyerr aku tak bleh nak habdet huh bengang gilerrr arggghh... aku pun tak bleh nak kesan punce nyerr bile nak habdet jerr error je kuar icon2 dlm blog nih pun takde huh pelik nyerr dah banyak kali masuk ruangan HELP kasi tau mende masalah nih heh... bile masuk je ari isnin emmm boring nyerrr nak koje maklum le baru je cuti weekend memang malas sgt ler nak keje selalunyerr huh pa nak jadik nih hahahahahah... so ape yang aku nak citer ri nih bukan nyerr ape aku tension pasal mende dalam blog nih lerr bile nak post citer jerk aku tak bleh nak upload image arghhhh...
*HARAP MASALAH NI DaPaT LE DISELESAIKAN HEH...

0 comments:

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails