? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

April 27, 2009

(arena) kemuncak champions league 07/08...


salam bloggers... tuk member-member yang giler bola Champions League akan sampai ke penhujungnyerr so jgn luper pagi besok 1st game pasti gempak antara Catalans dan The Blues gerenti fight abis abisan heh manakala 2nd game lak pagi yang seterusnyerr antara Red Devils dan The Gunners... walaupun team aku tak dpt beraksi di pentas terbaik eropah kali ini aku tetap layan game besok pagi heh... insyallah team aku akan kembali di musim yang baru awas kelab yang lain arghhhh GO ROSSONERI!... *rasenye final nanti BARCA & MU (pendapat korang sapa yg dpt masuk final so kasi ler komen ok heh...)
BARCELONA FC VS CHELSEA FC


MANCHESTER UNITED VS ARSENAL

4 comments:

coolcatwomen said...

dh lawan ke blum??sape yg menang nie??

mightymie said...

huhuhu ni mesti tak ikut perkembangan nih :) pagi rabu baru main lerr yin heh pagi khamis lak MU ngan Arsenal...

coolcatwomen said...

tgk skit2 je mie...tak ada 100% ikut...hehehe....

mightymie said...

ye ke huhuhuhuhh it's ok :)

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails