? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

April 29, 2009

(Band's) sound from sacramento, california...

salam... tuk member2 who listening to the metal especially... pe yg aku nak cube berkongsi ngan korang ni pasal muzik diaorang je (pade sape tak minat tue abaikan je ek) teruskan citer di mane aku amat meminati bands dari US nie... sejak dari awal penubuhan mereka hingga sekarang menjadi salah satu band terkenal dalam aliran metal amnyerrr heh... band's diaorg nie lebih ke arah muzik bergenre alternative metal... ahlinyerr terdiri daripader Chinomoreno (vokalis), Chi Cheng (bassist), Stephen Carpenter (gitaris), Abe Cunningham (drummer) & Frank Delgado (turntables)... sehingga ke hari nie diaorg telah menghasilkan 5 album dari mulenyerr Adrenaline, Around The Fur,White Pony, Deftones, Saturday Night Wrist dan dalam pemprosesan album terbaru bakal dikeluarkan pada tahun ini berjudul Eros... selain daripade itu single pun ade dihasilkan...abisss citer heh...
* bersambung...

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ape barang layan METAL..
layan DANGDUT arrr....

hehehhe

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

mightymie said...

dangdut ekekekeke terlampau gelek sgt...

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails