? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

March 15, 2009

(citer) weekend bersama iman & ibu...

Salam bloggers, hujung minggu yang lalu abah, iman & ibu menghabiskan cuti bersama-sama. abah & ibu plan nak lepak kat taman bawa iman bersiar-siar sian balik keje ari2 je selalu nak kuar weekend pun belum tentu masing2 keje time tak same. heh bukan main lagik iman makin aktif dia :) tengok je gelagat dia, bile tahu abah & ibu nak kuar jenjalan nih mule la tak senang diri gelisah nangis takut abah ngan ibu nak tinggalkan dia...

dengan aksi pose yang bersahaja buat kan abah ngan ibu tersenyum... mcm tahu je abah nak ambik gambo dah stanby awal2 huhuhuuhu.... sampaikan ibu kene pegang erat2 punyelah iman tak sabar2 :) sayang abah & ibu...


4 comments:

Baby Tiger said...

nak geget pipi iman leh tak? geram jee..

nasaoji said...

cumei bngt itu anak!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dah besar dah iman....
comey mcm acu yanie
hheheheh....

yo yo rappers....

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Cik AniS GalaxY said...

moga happy selalo abah, ibu & iman..

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails