? ????????????????????????????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in t
o your Blogger account and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

advertise...

February 13, 2009

(citer) jom bowling...


01 Febuari 09'..... tarikh keramat bagi jaguh2 JKN tunjuk belang dalam tenpin bowling heh. yang menarik nyerr sebelum tournament nih pehhh punyer lahh semangat nak main ade yang pi buat latihan dulu tuk dptkan step dan balingan yang terbaik le katakan sebelum pertandingan nanti perang mulut memang tak sah ler kalau takder nak kasi panas telinga jerk.. aku cam biasa ikut jer kalau member-member yang tengah semangat nak main kononnyerrr nak buat pemanas badan lerr hehehehehe sampaikan ade yg injured sakit jari ler kaki ler ha blum main lagi tengok sapa terror hahahahaha.

* tiba masa hari yang ditunggu, masing masing menunjukkan skil individu tuk memecahkan pin yang tersedia untuk dihentam heh... akhirnya tournament pun selesai aku cume mampu kumpulkan point sebanyak 505 je jadi lerrr huhuhuh (tournament seterusnyerr mungkin pada bulan april)..

6 comments:

coolcatwomen said...

main boling ek..sape menang????mie ke???

FarhanaLicious said...

gaya itu penting. huhu

mightymie said...

yessss gaya tu kene lebih cikit huhuhuh

mightymie said...

alah mie kan pandai main pun yin huhuhuhuh

coolcatwomen said...

mie dh ok ke blog mie???sorry lah td ada keje skit...pastu trs tak online....jgn marah ek...

mightymie said...

takpe yin emm blog mie nampak ok lak kdg2 tu bengong kejap

advertise...

advertise...

pemberian sahabat...

Powered by BannerFans.com

reference...

Related Posts with Thumbnails